Om Oss

Vår vision är att vara Din närvarande 'där-Du-är'-byrå som arbetar med
omsorg och engagemang som ledord.

När livet har ställts på ända önskar Vi att Du känner dig omhändertagen och i trygga händer hos oss.
När du kontaktar oss hjälper vi dig tillrätta med allt det som behöver göras efter ett dödsfall.

Vi samarbetar med musiker, tryckeri, cateringföretag, florister, stenhuggare och jurister. Allt för att du ska få heltäckande hjälp redan i ditt första samtal. Vi gör hembesök om du har svårt att ta dig till vårt kontor i Floda och vi arbetar i ett stort upptagningsområde.
Vid besök på vårt kontor finns det gott om parkering runt Floda Torg. Alternativ parkering finns på stationssidan med gångväg via bron över till torget. Från Floda station är det enbart någon minuts promenad. Du finner vår entré utmed Säveån, en trappa ned från torget.

Ring oss om du undrar över något eller vill boka in ett besök. Vi svarar dygnet runt
Skulle vi vara upptagna ringer vi upp snarast möjligt igen efter att ni lämnat meddelande i vårt talsvar eller skickat sms. Kontaktuppgifter finner du på nästa sida.
Flera års erfarenhet och många fina referenser från anhöriga.
Begravningsentreprenör och officiant
Anna-Carin Lansenfeldt Delbert
Anna-Carin är född och uppväxt i Floda, där Lilium Begravnings kontor har sitt säte
och har på flera sätt kopplingar till Göteborg, Härryda, Hindås och Bollebygd, Alingsås, Lilla Edet, och i hela Lerums kommun .

Hon har arbetat som begravningsrådgivare sedan 2017 och har älskat sitt arbete från första dagen. "Att på något sätt kunna göra skillnad för någon i en svår tid är oerhört givande" säger Anna-Carin.
Sina erfarenheter och kontakter från att tidigare varit bröllopskoordinator har hon med sig i sitt arbete och ser likheter med att planera och genomföra en begravning. "Det är viktigt att begravningen blir så personlig som anhöriga önskar den att bli, där det går att styra".
Anna-Carin är också utbildad borgerlig officiant och har förrättat många ceremonier genom åren, i flera olika miljöer och på olika platser.

"Det är det sista avskedet eller "festen" man kan hålla och många vill självklart göra den dagen extra minnesvärd. Jag arbetar för att den avlidne och de anhöriga ska få det så som de önskar. Personlig engagemang och hjärtlighet är viktigt för mig och för dem jag möter i mitt arbete" säger Anna-Carin.

På Lilium Begravning vill vi verkligen leva upp till att vara "Den lilla byrån med det stora hjärtat".

Din feedback är viktig – recensera oss på Trustpilot!

Vill du vara med och bidra till att göra Lilium Begravning ännu bättre? Ge oss värdefull feedback på omdömesplattformen Trustpilot.